Ακολουθήστε μας

Εκλογές

election2

Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

IATREIOKOINONIKISAPOSTOLIS LOGO

Web TV

 

Αναζήτηση

Η υποβάθμιση του ρόλου του ΚΕ.Σ.Υ. υπό την Προεδρία του Καθ. κ. Κ. Μάρκου

 

Προς τον
κ. Κ. Μάρκου
Πρόεδρο του ΚΕ.Σ.Υ.
Μακεδονίας 8
Αθήνα

Αθήνα, 11.6.2017

ΑΠ 20351

Θέμα: Η υποβάθμιση του ρόλου του ΚΕ.Σ.Υ. υπό την Προεδρία του Καθ. κ. Κ. Μάρκου

Κύριε Πρόεδρε,

Επιλέξατε να επιτεθείτε προσωπικά στον Πρόεδρο κ. Πατούλη επί ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Λυπούμεθα ειλικρινά που μετά από πέντε ολόκληρους μήνες το ΚΕ.Σ.Υ. και σεις προσωπικά ανακαλύψατε και επικαλεστήκατε μία, επί εξήντα σχεδόν έτη, ανενεργή διάταξη νόμου για να αποφανθείτε ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σε δύο ερωτήματα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ερωτήματα μάλιστα που δεν αφορούσαν γενικής φύσεως ζητήματα, αλλά ζητήματα αποκλειστικής αρμοδιότητας των Ιατρικών Συλλόγων.

Ουδείς εκ των προκατόχων σας το είχε πράξει μέχρι σήμερα.

Στα έτη της κρίσης, σε εποχές όπου η ανάπτυξη και η άμεση λύση οποιουδήποτε ζητήματος ταλανίζει το ιατρικό σώμα και τον μαχόμενο Έλληνα ιατρό αποτελούν για όλους μας, αλλά περισσότερο για τα θεσμικά όργανα, ηθική τουλάχιστον υποχρέωση, σεις αδρανήσατε και τελικώς αρνηθήκατε να λάβετε θέση.

Δώσατε ένα σαφές μήνυμα και ένα δείγμα γραφής προς κάθε Έλληνα ιατρό. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ενημέρωση κάθε ιατρού της χώρας.

Υποβαθμίζετε έμπρακτα το ρόλο και το κύρος του ΚΕΣΥ και σας διαβεβαιώνουμε ότι καθ΄ όν χρόνο προεδρεύετε δεν θα απευθύνουμε άλλο ερώτημα προς σας, είτε απευθείας, είτε δια του ΠΙΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Κοινοποίηση : Όλους τους ΙΣ της χώρας

                   Π.Ι.Σ.