Ακολουθήστε μας

Εκλογές

election2

Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

IATREIOKOINONIKISAPOSTOLIS LOGO

Αναζήτηση

Άρθρα

Οι δόλιες συμφωνίες που έχουν ξεπουλήσει τον ιατρικό κόσμο

Με συκοφαντίες και λάσπη για άλλη μια φορά ο Γ. Ελευθερίου προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη επιχειρημάτων σε ένα προεκλογικό αγώνα που όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις δίνουμε με αξιοπρέπεια. Εάν συμμετείχε στα Δ.Σ. του Ι.Σ.Α., όπως όφειλε, θα γνώριζε ότι όλες οι δαπάνες έχουν εγκριθεί με απόφαση του Δ.Σ. και θα είχε τη δυνατότητα να εκφράσει τυχόν αντιρρήσεις του. Εξάλλου οι ανωτέρω εκτελέστηκαν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα από τις διοικητικές, νομικές και οικονομικές υπηρεσίες του Ι.Σ.Α. εναντίων των οποίων αναίσχυντα αφήνει υπαινιγμούς.

Ο Γ. Ελευθερίου αυτά τα 3 χρόνια χρησιμοποίησε την ψήφο των συναδέλφων του όχι για να συμμετέχει στον αγώνα που δώσαμε ενάντια στην κυβέρνηση και στην Τρόϊκα αλλά για να βγάλει το προσωπικό του μένος ενάντια στον Γ. Πατούλη και να θρέψει τις άκρατες φιλοδοξίες του.

Την ίδια ώρα που ζητούσαμε την παραίτηση των Υπουργών Υγείας είχε μυστικές επαφές μαζί τους.

Ξέρουμε καλά τον δόλιο ρόλο που έπαιξε και τις υπόγειες συμφωνίες που έκανε με την πολιτική ηγεσία προκειμένου να δώσει υπόσταση στην ανύπαρκτη ένωση που έφτιαξε και έχρισε τον εαυτό του πρόεδρο.

Ξέρουμε τον ύπουλο ρόλο του Γ. Ελευθερίου και όταν έρθει η ώρα θα τον αποκαλύψουμε.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔ.Ι.Μ. ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.